Tuesday, March 29, 2016

Rasa macam nak Delete terus blog ni!!!!

Salam.. sekejap timbul sekejap tenggelam tapi kali nie lama pulak tenggelamnya kan? al maklum la.. kadang-kadang menda macam ni banyak faktor yang mempengaruhi..

kalau datang mood berkobar-kobar tu, macam-macam aku nak tulis tapi time tak ada mood memang segala-galanya tiada makna..hahahaha

actually blog ni bagus sebab menjadi rujukan..nak-nak bab-bab travel.. sebelum mana-mana kita pergi mesti kita nak timba ilmu sikit-sikit kan? yela dah la kita travel over the sea so kalau tak apa-apa dalam kepala otak kita susah juga.

walaupun aku malas nak mengomel dekat blog tapi aku suka baca blog, kira macam blog walking la.. dari satu ke satu aku baca, sebab kadang kita seronok baca pengalaman orang.. walaupun kita tak kenal mengenali, tapi kadang-kadang cerita tu macam pernah terjadi mesti kita macam.. eh eh eh sama la..

tapi kalau blog yang dah glamour dan banyak dapat job iklan mesti boring baca sebab kita tau, dia bukan tulis style dia, yela kita hadap hari-hari kot mesti la kita tahu kan?

OK LA NAK MENCARI ILHAM, NAK UPDATE BLOG HARI-HARI LEPAS NIE
walaupunnnnnn


2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete